Mordmisstänkt åtalad - kroppar saknas

HELSINGBORG. En 21-årig man från Landskrona åtalades på fredagen misstänkt för mord på ett par från Hovs Hallar på Bjärehalvön. Paret har varit försvunna sedan i januari och polisen har inte funnit deras kroppar.

Den 21-åriga mannen har suttit häktad sedan mars misstänkt för att ha haft med parets försvinnande att göra. Något som han hela tiden nekat till.

Polisen har har letat intensivt efter Hovs hallar-paret men utan att lyckats hitta kropparna. Trots att man inte hittat kropparna så väljer vice chefsåklagare Göran Olsson att åtala 21-åringen som misstänkt för mord. Men han garderar sig med att alternativt yrka grov misshandel och vållande till annans död alternativt människorov.

Polisen menar att 21-åringen har kunna knytas till parets försvinnande genom spår i den 64-årige mannens bil som 21-åringen misstänks ha tagit efter försvinnandet och sedan sålt vidare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".