Taxibuss körde av vägen

VINSLÖV. Fem personer fördes till sjukhus efter att en taxibuss kört av vägen mellan Vinslöv och Sandåkra söder om Hässleholm vid fyratiden på söndagsmorgonen. Men enligt polisen skadades ingen av dem allvarligt.

Det inträffade flera trafikolyckor i Skåne under lördagskvällen och natten till söndag.

Den allvarligaste olyckan inträffade strax söder om Landskrona. En personbil körde av E 6:an och fattade eld och två personer fördes till universitetssjukhuset i Lund med allvarliga skador och enligt SOS Alarm rörde det sig om skallskador.

Ytterligare en singelolycka inträffade i Malmö vid tiotiden på lördagskvällen. Tre personer fördes till sjukhus efter att deras bil kört in i ett träd i stadsdelen Rosengård. Det är oklart hur allvarligt skadade personerna blev.

Och strax efter klockan fyra på söndagsmorgonen körde en taxibuss av en mindre väg söder om Hässleholm. Fem personer fördes till sjukhus, men ingen fick livshotande skador. Totalt fanns det sju personer i taxibussen. Orsaken till olyckan är inte känd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista