Polisen tekniker, i mörk tröja, åkte vid 15-tiden på torsdagen ut med gummibåt för att hämta in ett föremål som nationella insatsstyrkans dykare funnit. Foto: Johan Nilsson/SCANPIX
Veberöd

Dykare hittade föremål i Häljasjön

Nationella insatsstyrkans dykare hittade ett föremål vid torsdagens dykningar i Häljasjön - den sjö där man i mitten av maj fann två kroppar, som tros vara det försvunna paret från Hovs hallar.

Kriminalpolisen vill inte närmare gå in på vad det är för fynd men säger att de intresserar sig för allt som inte hör hemma naturligt i sjön.

Föremålet har lämnats till tekniker som ska undersöka det.

Dykningarna pågår under kvällen också och eventuellt återupptas de på fredagen.

Polisen tekniker (i mörk tröja) åkte vid 15-tiden på torsdagen ut med gummibåt för att hämta in ett föremål (av bilden att döma ett ankare) som nationella insatsstyrkans dykare funnit i närheten av den plats där kropparna efter det mördade paret hittades i Häljasjön. Foto: Johan Nilsson / SCANPIX / Kod 50090

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista