Ängelholm

Forsberg lockar Röglepubliken

Efter ett skralt hemmafacit av Rögle i årets elitserie och vikande publiksiffror är det återigen lite hockeyfeber i Ängelholm. På lördag kväll kommer MoDo på besök och en av svensk ishockeys största, Peter Forsberg, finns med i bortalaget.

– Det är jättekul att Ängelholmspubliken får se Peter Forsberg. Sen ska vi försöka göra allt vi kan för att han ska bli så osynlig som möjligt, säger Rögles sportchef Roger Hansson. 

Med lite hjälp av Peter Forsberg och senaste hemmavinsten mot Färjestad hoppas Rögles ledning o Roger Hansson på en publiksiffra bortåt 5000 personer. 

Rögles publiksnitt i årets elitserieupptakt ligger annars lägre än i fjor. Lite av nyhetens behag med elitserien har försvunnit samtidigt som laget spelat svagt på hemmaplan, tror Roger Hansson. 

Sittplatserna i ishallen i Ängelholm är slut till lördagens match och så har det sett ut på nästan alla Rögles hemmamatcher i elitserien. Något som har fått klubbledningen att fundera på fördelningen mellan sitt- och ståplatser inför framtiden.