Ann-Charlott Bernow på Brottsofferjouren gläds över att det oväntade bidraget man fick då Eva och Toni Madsen beslöt att intäkterna från försäljningen av inventarierna på deras hotell skulle gå till brottsofferjouren. Bild: Gunilla Nordström/ SR Kristianstad
Ängelholm

Loppis ger pengar till brottsoffer

Huset där Hotell Lergöken varit inrymt är en av de fastigheter som man bestämde skulle rivas för att ge plats åt det nya badhhuset. Nu ser det ut som om badhuset skulle uppföras på ett annat ställe, men rivningen fullföljs ändå och tomten kommer kanske att ge plats åt bostäder.

Toni Madsen har drivit hotellet i 20 år och idag hade han ordnat loppis på alla inventarier. Det blev rusning efter sängar, trinettkök, toalettstolar, lampor och fåtöljer

Intäkterna går oavkortat till Brottsofferjouren.

-De gör ett fantastiskt arbete och har inte så många möjligheter att skaffa pengar, så det känns bra, säger Toni Madsen.

På Brottofferjouren är man självklart glad över det oväntade bidraget.

- Det känns jätteroligt, säger brottsoffersamordnaren Ann-Charlotte Bernow. Det handlar om ett femsiffrigt belopp vi får in och kanske kan vi använda pengarna till ett projekt för unga.

Gunilla Nordström

gunilla.nordstrom@sr.se

042-13 33 00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".