En fjärde man gripen för bankrån

Klockan 12.00 greps den fjärde man som under förmiddagen efterspanats som delaktig i bankrånet mot Kristianstads Sparbank på Långebro i förmiddags.
Klockan 12.00 greps den fjärde mannen som misstänks vara inblandad i bankrånet i Kristianstads Sparbank på Långebro vid 10-tiden i förmiddags. Männen hotade bankpersonalen med ett pistolliknande föremål och flydde senare från platsen i en stulen Volvo. Männen bytte till en Mercedes på en bensinmack på Långebro. Även denna bil övergav männen, då de i Trolleljungby-trakten sprang till skogs. Polisen grep vid 10.30-tiden tre män som misstänks för rånet och kunde klockan 12.00 gripa den fjärde mannen. Ingen blev skadad vid rånet, och det är ännu oklart om rånarna kom över några pengar. Enligt kriminalinspektör Bosse Widell vid Kristianstadspolisen tyder mycket på att rånet var planerat, bland annat eftersom rånarna använt flera olika flyktbilar.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista