Ängelholm

Tränarduo tar över Ängelholms FF

1:31 min

Det blir Christoffer Skoog och Joakim Persson som tar över som tränare i superettanlaget Ängelholms FF efter Roar Hansen. Kontrakten är på ett år och det var i onsdags kväll allt föll på plats.

– Nu har vi en väldigt bra kombination här i Christoffer och Joakim, så jag är väldigt nöjd, säger klubbens ordförande Mats Johansson. 

Det har flugit olika namn i luften som tänkbara tränare i fotbollslaget sedan Roar Hansen skrev på för Östers IF i höstas. Och igår bestämde sig styrelsen i Ängelholms FF att välja Christoffer Skoog från den egna klubben tillsammans med Joakim Persson som senast spelade i Landskrona Bois blir ny tränarduo. 

Frågan är då vad som händer med Roar Hansen - för sedan han meddelade att han skulle lämna Ängelholm efter fem säsonger har klubbarna förhandlat och ända tills förhandlingarna bröt samman igår kväll.

– Roar kommer att vara kvar hos oss som huvudtränare till den 31:e i femte när hans uppsägningsavtal går ut, säger Mats Johansson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista