1 av 4
Kocken Eva Thuresson bjuder dig på en julig helgmeny. Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio
2 av 4
Grönkålssoppa med porcherat ägg och brödchips. Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio
3 av 4
Päronkaka, glass och skum av lagerblad och mjölk. Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio
4 av 4
Päronefterrätt. Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio
julmat

Gör Evas julmeny

Kocken Eva Thuresson från restaurang Allé är tillbaka med en julinspirerad julmeny för 4 personer. Grönkålssoppa, Sidfläsk med äppelchutney och apelsinglace och sist men inte minst – päronmazarin med hasselnötsglass och lagerbladsskum.

Smaklig Spis!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".