Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
1 av 4
Mums, det här är fantastiskt, säger Helene Persson. Foto: Johanna Darnéus/Sveriges Radio
2 av 4
Kryddstark indisk förrätt. Foto: Johanna Darnéus/Sveriges Radio
3 av 4
Mustig fisksoppa när Lillen bjuder på trerätters. Foto: Privat
4 av 4
Trerätters med indiska smaker. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
grädde & smör

Lillens trerätters - en touch of Asia

Per-Erik "Lillen" Tagesson är veckans kock och bjuder på plockemat, mustig fisksoppa och ädelostbrulée.

Gör Lillens trerätters

Trerätters med indiska smaker. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Kryddstark plocktallrik, läcker fisksoppa och en annorlunda efterrätt i form av en ädelostbrúlée. Här är receptet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".