Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
1 av 2
Jonas Olsson på gastronomiprogrammet förklarar dom olika recepten för gänget. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
2 av 2
Här får studenterna bekanta sig med kryddpepparn, som bland annat används i kroppkakor. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
morgonen med anders liljeqvist

Köket motverkar kulturkrockar

Albert satsar på "Old mans mix"
13 min

Vad har en amerikanska, en tjeckiska och en spanjor gemensamt? Jo, de gillar lax till exempel. Fler maträtter som hjälper utbytesstudenterna att lära känna varandra fanns också klart i köket på gastronomiprogrammet på Kristianstad högskola. Johan

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".