Paula Wright

Paula Wright sjunger country

Paula Wright: "Who You Are"
3:53 min

Barnen inspirerade Paula Wright att skriva låten "Who You Are" som hon vill tävla i Svensktoppen nästa med.

Så här skriver hon om sig själv:

"Paula Wright är till vardags en trebarnsmamma och färdigutbildad medicinsk sekreterare till sommaren. På fritiden skriver hon musik tillsammans med sin man och tävlade i Svensktoppen Nästa 2012, med låten Temporary Home. Hon är väldigt tacksam för all positiv respons som hon fått genom Temporary Home och hoppas att folkets röster ska ta henne steget längre denna gång.

I år provar hon lyckan igen med en alldeles nyskriven låt, också denna i genren country. Paula inspirerades av sina två söner och dotter till att skriva denna låt. Den handlar om uppgiften som förälder att finnas där som ett stöd för sina barn, lära dem, och få dem att förstå sina goda sidor och kvalitéer.

Första versen handlar om hur vi som föräldrar är stolta över våra barn och deras insatser men barnen själva är inte nöjda så länge de inte vinner just DEN fotbollsturneringen. Andra versen handlar om att lyckas med de små sakerna som egentligen är så stora och betydelsefulla, allt ifrån att säga tack, våga vara sig själv eller knyta ett skosnöre åt en kompis.

Den fina sidan hos barnen kommer guida dem genom livet och när de ser tillbaka på det några år senare, kommer de förstå de där peppande och tröstande orden från oss föräldrar. Refrängen handlar om att man ska våga erkänna när man har fel, då det kommer göra en stark. Vikten av att våga vara den man är det ledande budskapet i låten Who You Are, som Paula tävlar med i Svensktoppen Nästa 2013. Förhoppningsvis."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".