Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
recept

Dags att plocka fram grillen

Publicerat torsdag 11 april 2013 kl 09.01
1 av 3
Grön gazpacho och fruktig efterrätt. Foto: Johanna Darnéus/Sveriges Radio
2 av 3
Att plocka fram grillen är för många ett typsikt vårtecken. Foto: Seth Wenig/Scanpix
3 av 3
Mums för färskt bröd, säger Jens Zander. Foto: Johanna Darnéus/Sveriges Radio

Veckans kock Jens Zander ger oss recept på rökgrillat kött, en somrig soppa till förrätt och en avslutning på  romrörda bär - Håll till godo!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".