Sista lektionen i Morgonensartiskola handlade om hur man beter sig på scenen - Stefan Högström, Anders Liljeqvist, Sofia Sandberg Albihn och Zara Kronvall Sigfridsson Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
Svensktoppen nästa

Scenen är din Sofia

15 min

Hela veckan har Morgonen haft artistskola med Sofia Sandberg Albihn. Allt för att förbereda henne inför finalen i Svensktoppen Nästa nu på söndag. Hon har träffat tidigare vinnare, hon har pratat med mental coach och hon har fått lära sig hantera fansen på Vanneberga skola igår morse. Idag blev det lektion i staging med Stefan från Musikteaterskolan i Bjärnum.

Idag avslutar Morgonen skolan med en av de viktigare bitarna som artist - hur tar jag publiken & scenen? Stefan Högström från Musikteaterskolan i Bjärnum har koll på hur man för sig på scenen. Skolan som för övrigt leverarat stjärnor som Mirijam Bryant, Shirley Clamp, för att nämna några.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista