Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Morgonen med Anders Liljeqvist

Långkok fyller magen fram till lön

Publicerat måndag 20 januari 2014 kl 06.24
Långkokad mat smakar så mycket mer och gör att man kan hålla nere matkonstnaderna till lön Foto: TT Bildbyrån

Tidsödande men ack så välsmakande - Med tålamod, en bit kött, kryddor och lite grönsaker och låg temperatur kan man bli en mästare i köket. Under veckan hyllar Morgonen långkoket som fyller magen och frysen fram till lön.

Morgonen söker dina tips på hur man får till ett bra långkok. Vilket kött eller vilken grönsak är bäst? Recept? Hör av dig till morgonen@sverigesradio.se eller ring telefonsvarare 044 - 775 12 20

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".