Milotte är veckans kock i Förmiddag. Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio
Grädde & Smör

Milotte Vear fixar maten till helgen

Milotte: Jag skulle stanna ett år men det blev tolv!
3:05 min

Milotte Vear är en tjej från Bjärred som utbildade sig till kock men arbetar idag med helt andra saker. Genom ett tips till Förmiddag så är hon ansvarig för trerättersmenyn denna veckan.

Hennes trerätters till helgen kommer att avslöjas på torsdag men redan nu kan jag avslöja att den innehåller både fågel, fisk och mittemellan.

Milotte har arbetat och bott i stora delar av sitt liv utomlands och jobbat inom hotell och restaurang i länder som Schweiz, Österrike och på ön Guernsey i Engelska kanalen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".