Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Linus Hornwall är till vardags kock på Karlaby Kro. Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio
Veckans kock

Linus Hornwalls styrka är lugnet

Linus: Man ska åtminstone få gästen att tro att de har rätt
3:03 min

Rosa lammkött med en god sallad om han ska utse sin bästa rätt men han är allätare när det kommer till mat. Sedan en kortare tid arbetar Linus som kökschef på Karlaby Kro i Tommarp. Denna vecka kockar han i Förmiddag.

En kycklinglevermousse, en hjortfilé och en créme brûlée med inslag av äpplen - ja, det utlovar Linus tills på torsdag.

Linus Hornwall

Linus Hornwall är till vardags kock på Karlaby Kro. Foto: Björn Holgersson/Sveriges Radio

Föddes i Hudiksvall för snart 30 år sedan

Familjen består av fru och två barn

Har arbetat på Vemdalsskalets Högfjällshotell och Buhres Fisk, pluggade hotell & restaurang i Leksand

Arbetar just nu på Karlaby Kro som kökschef

Äter helst lågtempad lammentrecote  med en god sallad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".