#imitthuvud
#imitthuvud

#imitthuvud - lyssnarnas berättelser

Oförståelse, vikten av stöd och tron om att allt blir bättre. Vi har fått in otroligt många starka och viktiga berättelse från dig som lyssnar.

Under veckan har P4 Kristianstad fokuserat på psykisk hälsa under #imitthuvud.

Här har vi samlat en del av de historier som har kommit in. Berättelserna är inlästa av reportrar på P4 Kristianstad och handlar bland annat om hur livet blir när man har utmattningssyndrom, hur man kämpar mot panikångest, om hur depression kan ta form, om anhörigas otroligt viktiga stöd, men också om hur allt kan och ofta blir mycket bättre.

Lyssna på berättelserna här nedan.

Fortsätta skicka din berättelse till publiken@sverigesradio.se och tyck till i sociala medier på #imitthuvud

#imitthuvud

#imitthuvud

Under hela vecka 46 har P4 Kristianstad fokuserat på ämnet psykisk hälsa. Tre av fyra har erfarenhet av psykisk ohälsa, antingen egen erfarenhet eller som närstående, och vi vill prata om detta. Det viktiga är din berättelse. 

Fortsätt skicka in din berättelse till vår publikredaktör Jenny Johnsson Roos på publiken@sverigesradio.se  eller ring 044 77 512 80

Tyck till på sociala medier via hashtag #imitthuvud

Här finns en lista om du behöver söka hjälp och stöd 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".