Martin Jönsson och Helene Persson
Martin Jönsson och Helene Persson. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Förmiddag med Helene

Vakna med Anders Liljeqvist i mobilen

Martin Jönsson: Vi vill nå dig där du är
6:57 min

I dag hade Förmiddag med Helene besök av Sveriges Radios biträdande programdirektör Martin Jönsson. Han visade Helene vår nya Vaknafunktion i Sveriges Radio Play .

Sveriges Radios biträdande programdirektör Martin Jönsson besökte i dag P4 Kristianstad. Han kom för att berätta om nyheter på våra digitala plattformar, webben och sociala medier.

Sveriges Radio satsar på att du som lyssnare enkelt ska kunna höra på våra program, inte bara i en FM-radio, utan även på webben och i sociala medier. Det ska vara lätt att hitta och lätt att dela. Vi har gjort det lätt att dela vårt ljud på sociala medier, hemsidor, bloggar mm.

Vi vill nå dig där du är - är vårt ledord

Vår stora publik finns på FM, men lyssningen i datorn, mobilen och surfplattan ökar starkt och där kan du som lyssnar göra flera andra saker samtidigt.

Nästa vecka lanserar vi en vakna- och somna infunktion i vår mobilapp, Sveriges Radio Play. Det innebär att du kan vakna upp till din favoritkanal och använda programmet som en väckarklocka. Med somna infunktionen, kan du ställa in när ljudet ska stängas av. Den här uppgraderingen av Sveriges Radio Play görs i början av nästa vecka.

Den sista du smeker på kvällen är inte din partner, det är din mobiltelefon

låter kanske lite hemskt men är redan ganska sant för många.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".