Karin Ellerstrand Bengtsson
1 av 3
Karin Ellerstrand Bengtsson. Foto: Saffi Yucel
Cenitha Broman Nilsson
2 av 3
Cenitha Broman Nilsson. Foto: Saffi Yucel
Aleris ögonklinik
3 av 3
Aleris ögonklinik. Foto: Saffi Yucel

Ögonkliniken flyttar till nya lokaler

"Tanken är att skapa ett bättre flöde för patienten"
1:18 min

Snart är det dags för ögonkliniken i Ängelholm att flytta verksamheten från sjukhuset till nya moderna lokaler mitt i stan. Det här ser Cenitha Broman Nilsson, verksamhetschef för Aleris ögonklinik i Ängelholm fram emot.

Cenitha Broman Nilsson är förväntansfull, och mer än nöjd med de nya lokalerna. Här har samtliga i personalgruppen fått vara med och tycka till.

- Det är viktigt att alla fått vara med och påverka, säger hon.

Tanken är att verksamheten ska dra igång den 12 januari i de nya lokalerna där man fokuserat mycket på tillgänglighet och trivsel.

- För oss är det viktigt att alla som kommer hit ska känna sig välkomna och trivas, fortsätter Cenitha Broman Nilsson.

Karin Ellerstrand Bengtsson i Ängelholm har nyligen opererat ett öga för gråstarr, och väntar på att få göra det samma med sitt andra öga. Hon tror att flytten av ögonkliniken kommer att göra tillvaron enklare för många.

- Det kommer att bli mycket lättare att ta sig till ögonkliniken när de flyttat, inte minst för oss som är äldre. De nya lokalerna ligger ju ett stenkast ifrån gågatan mitt i stan, säger hon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".