Desiree söker balpartner till alla hjärtans dag.
Desiree Larsson söker en partner till balen på alla hjärtans dag. Foto: Privat
Morgonen med Anders Liljeqvist

En bal på slottet

Desiree: Det finns några som är mer speciella
4:53 min

Vad vore en bal på slottet? Alldeles underbar tycker Desiree Larsson från Hässleholm, bara hon har en partner att gå med.

När inbjudan till balen kom tänkte Desiree bjuda med sin pappa, sedan kom idéen att söka en partner. Det gjorde hon via sociala medier och över trehundra ansökningar har trillat in.

Det var en ganska trött Desiree som svarade när Morgonen ringde. Hon hade nämligen svarat alla som skrivit till henne under natten. Hon har stora förhoppningar att hitta drömdejten, men hade aldrig trott att det skulle uppmärksammas så mycket. Balen äger rum på alla hjärtans dag, då vet vi hur det gick.

https://www.facebook.com/Desiree.R.Larsson

Vakna med Anders i mobilen

Väckarklockan i Play. Foto: Rickard Sturesson/Sveriges Radio
Väckarklockan i Play

En av de saker ni som använder Play har önskat mest är möjligheten att vakna till våra radiokanaler. Därför finns nu Väckarklockan i Play. 

Du hittar väckarklockan via appens meny. Sedan ställer du den tid du vill vakna och väljer kanal. 

Och du kan inte bara vakna med Play, du kan också somna med appen. I spelaren hittar du nu Sovtimern. Med den kan du somna till ett avsnitt eller en radiokanal.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".