25-åring skjuten i Kristianstad

"Mycket är fortfarande oklart"
2:57 min

En skottlossning inträffade vid 22-tiden igårkväll i Kristianstad vid området Vilan på Jacobs väg. En 25-årig man sköts och uppges ha fått lindriga skador.

Vid 00:30-tiden inkommer en skottskadad man till sjukhuset i Kristianstad. Den skadade mannen, som är i 25-årsåldern, uppges ha fått lindriga skador och ska ha lämnat sjukhuset under natten.

Skottlossningen ska ha inträffat i samband med ett bråk mellan flera personer på Jakobs väg. En anmälan om mordförsök upprättas. Under dagen kommer ytterligare vittnesförhör att hållas och en teknisk undersökning kommer att genomföras på den förmodade brottsplatsen. Det berättar Maya Forstenius, informatör på Skånepolisens länskommunikationscentral.

Det var bara i måndagskväll som en 50-årig man sköts i båda benen i centrala Kristianstad. Där har polisen ännu inte gripit någon. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".