Världens Barn i P4

Vi säljer ut vårt skivarkiv

3:35 min

Nu har du chansen att fynda i P4 Kristianstads skivarkiv. Alla pengar går till Radiohjälpen. 

Fredag den 25:e september säljs P4 Kristianstads skivarkiv


P4 Kristianstad har skänkt sitt skivarkiv till Radiohjälpen och den 25:e september 2015 kommer vi på radion att hjälpa Radiohjälpen med försäljningen av det. Vi anordnar en stor skivloppis på Gasverksgatan 2 i Kristianstad och alla pengar från försäljningen går till Radiohjälpens insamling för världens barn.

I arkivet finns tiotusentals LP-, EP- och CD-skivor som inte längre används.

-Vi har så många skivor som bara står och samlar damm. Då är det bättre att de kommer till någon som vill ha dem och så kan pengarna hjälpa världens barn, säger Anna Stenberg, kanalchef på P4 Kristianstad.

Loppisen öppnar fredagen den 25:e september klockan 07.00 och stänger klockan 18.00 på kvällen. Alla skivorna kommer att finnas uppställda i garagen på vår parkeringsplats. Det kommer under veckan innan loppisen, med start måndagen den 21:e september, också finnas skivpaket från arkivet till auktion på Tradera. Dessa auktioner avslutas fredagen den 25:e september och även där går pengarna till Radiohjälpen.

P4 Kristianstad kommer att sända radio hela dagen från loppisen och vi hoppas naturligtvis på att många intresserade ska besöka vår loppis, köpa skivor och prata radio med oss. Man kommer också att titta på en utställning som gjorts i samband med att Sveriges Radio firar 90 år.

Välkomna till vår loppis!

Morgonen ringde upp Radiohjälpens Generalsekreterare Per Byman och avslöjade nyheten. Lyssna på ljudklippet ovan.