Zlatan bokar Stortorget

Den 25 november möts MFF och PSG i Champions League. Nu meddelar Zlatan Ibrahimovic att alla biljettlösa Malmöbor ska kunna se matchen via en storbildsskärm på Stortorget.

På sin Facebooksida skriver Zlatan Ibrahimovic:

"Jag har tidigare garanterat att matchen kommer höras över hela Malmö. Nu har jag även sett till att hela Malmö kommer att kunna se matchen. Jag har bokat Stortorget där matchen kommer sändas live. Alla är välkomna! Fler överraskningar väntar under den dagen. I'm on my way...".

Malmö FF:s vd Niclas Carlnén hyllar Zlatans initiativ.

– Det har varit en otroligt stor efterfrågan på biljetter. Tack vare Zlatans initiativ har alla MFF:are möjlighet att se matchen tillsammans i Malmö, säger Niclas Carlnén i ett pressmeddelande.

Även Malmö stad ställer sig positiva till idén och upplåter Stortorget och personal för att arrangemanget ska kunna hållas.

– Det är fantastiskt att Zlatan vill ge alla Malmöbor möjligheten till denna unika upplevelse och det är en självklarhet att vi i Malmö stad hjälper till att förverkliga detta, säger Frida Trollmyr (S), kommunalråd med ansvar för kultur, fritid och folkhälsa.