Grammofonarkivet, med CD skivor. Arkivbild :-)
Grammofonarkivet, med CD skivor. Arkivbild :-) Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Världens Barn i P4

Köp några hyllmeter skivor

1:16 min

Det var bra drag på vår skivloppis i fredags, men det finns några skivor kvar. Nu kan du lägga bud på flera hyllmeter skivor från vårt grammofonarkiv.

Inför vårt skivloppis hade vi strax över 40.000 skivor och under fredagen så såldes det skivor för ca 300.000 kronor. Trots det finns det en hel del skivor kvar.

Nu behöver vi hjälp av dig med lite extra skivköparmuskler.

Vi har plockat samman de återstående skivorna i två hyllserier, var och en flera meter lång. Dessa auktionerar vi nu ut på Tradera

Det är dels två olika CD-paket, med flera hyllor i varje. CD-skivorna står i hyllor och säljs i befintligt skick. Vill man så ingår även CD-hyllorna.

Dessutom har vi två vinylpaket. Det ena består av de LP-skivor som blev över och det består av 14 flyttkartonger med blandade LP-skivor.

Det andra innehåller de vinylsinglar som blev över och det paketet består av 11 flyttkartonger med blandade vinylsinglar.

Auktionerna går ut torsdag 1 oktober klockan 17.

Du hittar auktionerna här.

Pengarna vi får in går till Radiohjälpens insamling för världens barn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista