Viktor Klemmedsson
Viktor Klemmedsson. Foto: Zara Kronvall Sigfridsson
Morgonen med Anders Liljeqvist

Fira Mårten med en wrap

Viktor: Gåshamburgare, wrap med goda tillbehör
2:04 min

Viktor Klemmedsson, Sveriges yngsta mästerkock 2014, hjälper Morgonen att förnya gåstraditionen.

Du är van att äta gås med potatis, gelé, brysselkål och svartsoppa. Gärna en bit äppelkaka till efterrätt. Kan man ta gåsen ett steg in i 2015? Morgonen gav Sveriges yngsta mästerkock, Viktor Klemmedsson utmaningen, att ge olika tips på hur du kan förnya ditt gåsätande.

Klicka på ljudfilen ovan och bli inspirerad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".