Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Viktor Klemmedsson
Viktor Klemmedsson. Foto: Zara Kronvall Sigfridsson
Morgonen med Anders Liljeqvist

Fira Mårten med en wrap

Viktor: Gåshamburgare, wrap med goda tillbehör
2:04 min

Viktor Klemmedsson, Sveriges yngsta mästerkock 2014, hjälper Morgonen att förnya gåstraditionen.

Du är van att äta gås med potatis, gelé, brysselkål och svartsoppa. Gärna en bit äppelkaka till efterrätt. Kan man ta gåsen ett steg in i 2015? Morgonen gav Sveriges yngsta mästerkock, Viktor Klemmedsson utmaningen, att ge olika tips på hur du kan förnya ditt gåsätande.

Klicka på ljudfilen ovan och bli inspirerad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".