Niklas Kämpargård, reseskribent
Niklas Kämpargård, reseskribent. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Förmiddag med Helene

Han gör resereportage för barnfamiljen

Niklas: Zakopane i Polen är en riktig toppendestination
3:57 min

Niklas och Kristina ger tips på resor för familjer som vill uppleva lite mer. De driver sedan i somras ett resemagasin på nätet. En digital plattform, för barnfamiljer och aktiva far- och morföräldrar, som vill uppleva lite mer med tillsammans med barnbarnen.

Niklas Kämpargård startade sitt resemagasin familjensreseguide.se på nätet i somras tillsammans med sin fru Kristina. Deras idé är att informera barnfamiljer, med barn mellan 0 och 18 år, om olika resor som familjen kan göra i både närområdet på hemmaplan och långt bortom vanligheterna. Det kan vara en skogsutflykt i Olofström eller en spännande safariresa till Afrika.

Niklas och Kristina reser själva ofta och gärna, så det är inte bara tips på resmål de vill förmedla. I sina resereportage skildrar de olika resmål, ger råd och information om olika aktiviteter man kan göra.

Niklas var tisdagens gäst i Förmiddag med Helene.

Hör honom berätta och inspirera om olika resmål han har upplevt


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".