Malin, Rebecka och Mira
1 av 2
Malin, Rebecka och en trött Mira som somnat i studion. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Malin, Rebecka och Mira
2 av 2
Malin, Rebecka och en trött Mira som somnat i studion. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Fredag i P4 Kristianstad

Kungligt i nordöstra Skåne

Mamman: Folk har stoppat oss på stan
1:04 min

Fyraåriga Mira är väldigt lik prinsessan Estelle. Så lik att hon ibland blir stoppad på gatan av nyfikna. Malin Nilsson fick höra när hon var yngre att hon är lik kronprinsessan Victoria. Nu är det dags att ta en familjebild.

- Det var framförallt när jag var yngre och innan jag fick glasögon som jag fick höra att jag var lik kronprinsessan. Vi har samma haka, säger Malin Nilsson.

Likheten mellan henne och Victoria är inte direkt slående men Mira från Färlöv är däremot väldigt lik prinsessan Estelle.

- Det har varit mycket uppståndelse kring detta den senaste tiden och hon blir mer och mer lik Estelle ju äldre hon blir, säger mamma Rebecka Rydén från Färlöv utanför Kristianstad.

Under fredagens eftermiddagssändning passade Mira och Malin på att ta en familjebild och nu är det bara en prins Daniel-look-a-like som saknas för att kungafamiljen av nordöstra Skåne ska vara komplett. Men honom hittade vi inte!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".