Malin Nilsson och Sara Engström
Malin Nilsson och Sara Engström Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Fredag i P4 Kristianstad

Fredag i kärlekens tecken

Fredag eftermiddag är det Malin Nilsson och Sara Engström som är ditt sällskap och det blir en fredag i kärlekens tecken.

I Ängelholm är det inte bara kärlekstema under helgen utan hela veckan har varit full av aktiviteter i kärlekens tecken. Reporter Gunilla Nordström hälsar under eftermiddagen på hos barnen på en fritidsgård för att diskutera vad kärlek egentligen är.

I studion kör Malin och Sara Alla hjärtans-bingo och de vill att du hör av dig om du stämmer in på något av de här påståendena?

- Jag har träffat mitt livs stora kärlek.
- Jag har bröllopsdag på Alla hjärtans dag.
- Jag väntar fortfarande på min stora kärlek.
- Jag har upplevt kärlek vid första ögonkastet.
- Jag träffade min kärlek på nätet.
- Jag tycker inte om alla hjärtans dag.
- Jag har blivit dumpad på alla hjärtans dag.
- Jag är tillsammans med en Valentin.

Under programmet kommer du att kunna ringa 044-7751250 till studion eller 044-7751220 om du vill prata in på vår telefonsvarare. Vill du dela med dig av din historia via mail gör det på publiken@sverigesradio.se 

Du hör också en rapport från Malmö och uppladdningen inför deltävlingen i Melodifestivalen. Lyssna på Fredag i P4 Kristianstad. Hela fredagen!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista