Schlagerpanelen, Niklas Larsson, Janne Bark och Annikafiore
Schlagerpanelen, Niklas Larsson, Janne Bark och Annikafiore. Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Förmiddag med Helene

Schlagerpanelen om Mello-festen i Malmö

Schlagerpanelen är enade överens om Oscar Zia till final
0:40 min

19-åriga mello-debutanten Wiktoria Johansson skrällde och gick tillsammans med favoriten David Lindgren direkt till finalen. Schlagerpanelen kommenterade deltävlingen i Malmö och ser fram mot nästa deltävling i Norrköping.

Annikafiore, Janne Bark och Niklas Larsson är vår schlagerpanel. De gav sina personliga omdömen om artisterna, låtarna och framföranden i senaste delfinalen i Malmö. 

Niklas Larsson var på Malmö Arena i lördags och såg deltävlingen på plats. För honom var det 28 gången han var på en deltävling och även om mycket är det samma, med kameravinklar, laser och ljus så tyckte han att det var en jättebra show.

– Nu var ju Charlotte Perrelli med och hon har alltid stått mig lite extra varmt om hjärtat,

Niklas och Janne konstaterade att sista bidraget gick vidare igen, precis som förra veckan och precis som i de två första deltävlingarna förra året.

– Startar man sist i en deltävling har man vissa fördelar tydligen,

Schlagerpanelen tippade även resultatet för den tredje deltävlingen, som är i Norrköping nu på lördag. Detta helt på känsla, utan att ha hört låtarna.

Annikafiore tror att Oscar Zia ock SMILO gåt direkt till finalen på Friends Arena 12 mars. Janne tror på SaRaHa och Oscar Zia, Niklas gissar på Oscar Zia och Lisa Ajax. På lördag vet vi hur deras gissningar har slagit in.Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".