Tommy och Christina Lindberg Wigardt
Tommy och Christina Lindberg Wigardt Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Förmiddag med Helene

Christina om ny musik och kärleken

4:27 min

Christina Lindberg hade eget dansband på 90-talet och gjorde stor succé tillsammans med Lasse Stefanz och låten "De sista ljuva åren". Nu är hon aktuell med ny musik, denna gång tillsammans med maken Tommy Wigardt, som också kommer med eget material inom kort.

Christina och Tommy Lindberg Wigardt  gästade Förmiddag med Helene.

Vi pratade om hur det är att jobba ihop med sin partner, fördelar och nackdelarna och så testade vi Tommy på Christinas låtar. Vi körde en introtävling på fem av Christinas låtar, det gick väl så där!

Lyssna på introtävlingen i ljudklippet

Dessutom berättade Tommy och Christina varför de valt att gifta sig  5 gånger, utan att skilja sig emellan. Om livet som bonusfamilj och tankarna om hur livet planeras framåt där musiken kommer att ta mer plats för dem båda - både solo och tillsammans.

Det känns väldigt priviligierat med en bonusfamilj - man blir en väldigt stor familj och med det människor i sitt liv man inte räknat med från början.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista