Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Jakob Lövin, kock
Jakob Lövin, kock Foto: Leif Jönsson/Sveriges Radio
Förmiddag med Per

Jakob inspirerar med vegansk mat

Jacob Lövin: Man behöver inte tänka så komplicerat, för det är inte så svårt
3:07 min

Jakob brinner för vegansk mat och håller på att utveckla sin programide på Youtube. Du träffar honom i Förmiddag med Per Scholander.

Dagens program gästas av Kocken Jakob Lövin. Han är hemmahörande på Bjärehalvön och jobbar på Torekov hotell.

En ambitiös ung man som tidigare sagt att målet är att bli årets kock i Sverige innan han fyller 25. Jakob gillar att arbeta med grönsaker och nu vill han sprida kunskapen om hur man kan använda dem på olika sätt. 

- När det gäller specialkost så vill jag göra den lika god som den vanliga,

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".