Facebookfråga
Facebookfråga från Morgonen. Foto: Malin Nilsson
Morgonen med Anders Liljeqvist

Många blir bestulna på märkliga saker

Lyssnare: Jag blev anklagad för att ha slängt svärmors ena sandal
2:53 min

Morgongänget har noterat i nyhetsflödet att många tycks ha blivit bestulna på märkliga saker. När de frågade i programmet vad som är det konstigaste folk blivit bestulna på så blev de väldigt förvånade över svaren. Oj vad det stjäls konstiga saker! 

Tina skriver på Morgonens facebooksida om en märklig stöld.

På 90-talet hade jag inbrott i min lilla Nissan Micra. Jag hade bara en halvdrucken coca cola och ett trasigt paraply i den. Det låg också en glömd kamera i framsätet. Den som gjorde inbrottet stal enbart den halvdruckna colan och det trasiga paraplyet. Dessutom hade de knuffat bilen 100 meter bort.

Katarina berättar också om ett inbrott i en bil.

Någon gjorde inbrott i en bil som mina föräldrar lånade bara för att ta en halvtom låda med Gillekakor.

Även Monika har blivit av med något så märkligt som sin smutsiga tvätt.

Tidigt 90-tal blev jag bestulen på min smutsiga tvätt!! Högst osmakligt och det tycker jag än idag. Det var en gemensam tvättstuga och vi brukade kunna bära ner tvätten kvällen före om man hade morgontiden. Men icke denna gång. Kändes konstigt att anmäla till polisen.

Har du också blivit bestulen på något konstigt där du tänkt, vad ska tjuven med det till? Maila gärna till morgonen@sverigesradio.se 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".