Zlatan Ibrahimovic under presskonferensen på Nationalarenan
Zlatan Ibrahimovic under presskonferensen på Nationalarenan. Foto: TT Nyhetsbyrån
Fotboll

Zlatan: Premier League har visat intresse

3:14 min

I sommar går kontraktet med PSG ut för Zlatan Ibrahomivic, som nu bekräftar att det finns konkret intresse från Premier League.

– Premier League är den mest uppmärksammade ligan i världen. Det är ligan som det snackas mest om. Yes, det finns ett intresse, säger Zlatan.

Men hur resonemangen går om tänkbara klubbar är fortfarande en hemlighet och Ibrahimovic sade att hans agent Mino Raiola jobbar med de kontakterna just nu.

– Så här ligger det till. Jag sade det när vi vann ligan. Jag har kontrakt fram till sista juni, då kontrakt brukar gå ut. Som det ser ut nu är jag inte kvar i klubben för att vi inte för några diskussioner.

”Det som hände är tragiskt”

Nyligen inträffade terrordåd ute i det offentliga livet i både Istanbul och Bryssel. Dessutom minns alla attentaten i hans egen hemstad Paris.

– Vet inte om det påverkar så mycket när man spelar fotboll, men det är klart att man tänker på vad som kan hända. Men det bästa vi kan göra är att spela fotboll och sprida glädje, säger han. Det som hände är tragiskt och det ska inte hända.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista