Lisa Salomonsson jobbar på bion i Kristianstad.
1 av 2
Lisa Salomonsson tycker att man ska säga till personalen, om någon inte sköter sig i biosalongen. Foto: Karin Bengtsson/Sveriges Radio.
Andreas Madsen, Elin Madsen och Fabian Hartman på bion i Kristianstad.
2 av 2
Andreas Madsen, Elin Madsen och Fabian Hartman ska se filmen Deadpool. Foto: Karin Bengtsson/Sveriges Radio.
Eftermiddag med Conny Emmelin

Det stör vi oss på i biosalongen

1:24 min

Vad irriterar du dig på hos andra i biosalongen? Biobesökaren Andreas Madsen ogillar när folk kastar popcorn eller lägger upp benen på stolen framför.

I helgen rök två pappor ihop, under en visning av Kung Fu Panda 3 på en biograf i Göteborg. Ett barn med fri tillgång till en högljudd mobil ska ha varit skälet till bråket. Men Andreas Madsen, biobesökare i Kristianstad, tycker inte att mobiltelefoner är det mest irriterande fenomenet i biosalongen.

– Jag tycker att det är irriterande när folk kastar popcorn på en. Och en gång stod någon och sparkade på min stol hela tiden, säger han.

Hans syster Elin Madsen håller med.

– Ibland lägger folk upp fötterna på stolen, där man sitter,

Lisa Salomonsson, som jobbar på bion i Kristianstad, tycker att man ska säga till personalen, om någon beter sig olämpligt i biosalongen.

– Vi är alltid på plats och vi tar gärna tag i problemet. Många säger till efter biografen, men då kan vi inte göra någonting, säger hon.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista