Wallmark välkomnar Rosengren

ÄNGELHOLM. Kommunpolitikerna i Ängelholm har väntat länge på svar på sin förfrågan att diskutera infrastruktur med näringsministern. Efter Rosengrens löfte i radion i fredags, om ett möte, tänker kommunalrådet Hans Wallmark (m) skicka en ny inbjudan i morron.
Det var i fredags som Rosengren i Sveriges Radio Kristianstad lovade att träffa Ängelholms ledande politiker för att diskutera satsningar på vägar, järnvägar och flyg kring Ängelholm efter flygflottiljen F10:s nedläggning. Ängelholms kommun har hittills mötts av kalla handen när man inbjudit en rad statsråd för ett sådant möte. Hans Wallmark är dock en aning syrlig, när han kommenterar att det var en förfrågan från radion som krävdes för att få Rosengren till Ängelholm: - Det här visar väl att Björn Rosengren har blivit hyggligt mediatränad så att han förstår hur han ska svara på frågorna när han får en radiomikrofon framför munnen, säger Hans Wallmark. - Han har ju inte alltid klarat av det konststycket tidigare.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".