Publiknätverket

Hjälp oss göra ännu bättre radio - gå med i Publiknätverket

Sidekick, huvudperson i ett inslag eller tipsare till nyhet. Sätten är många på att kunna medverka i P4 Kristianstad. Bara genom att gå med i Publiknätverket.

Du kan hjälpa oss på P4 Kristianstad att göra med spännande radio genom att gå med i vårt publiknätverk.

Som medlem i Publiknätverket blir du en viktig pusselbit i vårt arbete. Det ger dig också en möjlighet att vara med och påverka. Du kan tipsa om spännande nyheter, själv berätta om dina upplevelser eller bli sidekick i ett av våra program.

När något ämne tas upp som du vet mer om kan du bli kontaktad av våra reportrar och programledare. Och, du behöver aldrig själv vara med i radio, om du inte vill.

Här kan du anmäla dig till Publiknätverket.

P4 Kristianstads publikredaktör heter Jenny Johnsson Roos.

Välkommen till Publiknätverket!

Jenny Johnsson-Roos, reporter P4 Kristianstad. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
Jenny Johnsson-Roos, reporter P4 Kristianstad. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio

Vi vill göra radio som du tycker är intressant och vi behöver din hjälp. Nu startar vi ett Publiknätverk för att lära känna så många lyssnare som möjligt. Vår förhoppning är att du ska tipsa oss om vad som är viktigt för dig; orättvisor du möter, saker som behöver uppmärksammas, men också om glädjeämnen och spännande berättelser.

Mejla till vår publikredaktör Jenny Johnsson Roos publiken@sverigesradio.se eller ring på 044 – 77 512 80.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista