Två kvinnor i hatt som rider.
Maxida Märak är en av Jill Johnsons gäster i höstens säsong av Jills veranda. Foto: Linn Marnfeldt/SVT
Sverige

Ny säsong med Jill på hennes veranda

I november är det dags för en tredje säsong av Jills veranda. Då gästas hon av Lisa Nilsson, Maxida Märak, Dregen, Ana Diaz, Erik Lundin och Mia Skäringer.

Inspelningen av den tredje säsongen av Jills veranda är i full gång i  Nashville.

– Jag är så otroligt laddad för en tredje säsong, för de gästerna vi har bjudit in till verandan och den musik och starka berättelser de har med sig. Jag har så mycket mer att visa av Nashville och så mycket musik att spegla i mina gästers liv, säger Jill Johnson i ett pressmeddelande.
 
Konceptet är detsamma från de två tidigare säsongerna. Jill Johnson och hennes gäster besöker olika platser och människor i Nashville och på verandan samtalas det. Som avslutning tolkar de och framför tillsammans en countrylåt.
 
För tre år sedan utsågs Jill Johnsson till årets kvinnliga programledare på Kristallen och Jills veranda prisades också för både årets program och årets realityprogram.

Fråga

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".