Två kvinnor i en rund bild som ler mot kameran och en bild på en gräsmatta där det ligger två räfsor.
Annika Andersson och Helene Persson kommer till Sankt Olof den 24 maj. Foto: Marita Johansen/Sveriges Radio och Hasse Holmberg/TT
Sankt Olof

Familjen Stålhammars trädgård får besök av P4 Kristianstad

Lena Stålhammar: Vi har ingen strategi
4:14 min

Den 24 maj sänds P4 Kristianstads Förmiddagsprogram från familjen Stålhammars trädgård. Med trädgårdsexperten Annika Andersson.

– Det blev utan tvekan en barnfamilj med hundvalp i Sankt Olof, konstaterar programledare Helene Persson och trädgårdsexperten Annika Andersson.

Lyssnare har under en tid fått anmäla sig som intresserade av att få besök i sin trädgård. I dag, tisdag, avslöjade Förmiddag att det blev Lena Stålhammar som jobbar på Drakamöllan, hennes make som har egen målerifirma och valp på nio veckor gammal kommer vara hemma och delta. Familjens tre barn 9-11 år är i skolan.

– Så kul, vi behöver verkligen få besök av en trädgårdsexpert, säger Lena Stålhammar och beskriver sin 1000 kvadratmeter stora trädgård som mycket gräsmatta och några öar med blommor.

– Men vi har ingen strategi.

– Då känns det som vi gör en plan när vi kommer, konstaterar Annika Andersson.

Den 24 maj kommer Förmiddags att sända från familjen Stålhammars trädgård.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".