Garage
1 av 2
Micke Anderssons garage i Farstorp. Foto: Privat
Farstorp

Skånes värsta garage utsett

2:54 min

Micke och Anna Andersson i Farstorp har vunnit "tävlingen" om Skånes värsta garage, där priset är att reporter Johan Pettersson och en effektivitetsexpert hjälper till att röja i garaget.

Bland många bidrag som skickats in har en vinnare nu utsetts i Morgonen med Anders Liljeqvist.

Effektivitetsexperten Anna Sjödin kommer att besöka Micke Andersson och hans familj tillsammans med reporter Johan Pettersson måndagen 13 november.

Vi började röja genom att köra fem släp med skräp till tippen, men det syns ändå ingen skillnad.

Motiveringen lyder:

"För att ha visat ett anmärkningsvärt sinne för oordning, i kombination med oflyt i städning.
Dessutom tycks förfallet av detta garage ha skett under en längre tid. Här behöver verkligen professionell hjälp!"

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag både skäms och inte skäms, kommenterar Micke motiveringen till att han och hans fru Anna vunnit tävlingen.

När de flyttade in i huset och garaget hade de ordning, men sen har garaget fyllts med ärvda saker, sådant som inte fått plats i huset och annat som helt enkelt blivit över.

– Vi började röja genom att köra fem släp med skräp till tippen, men det syns ändå ingen skillnad, säger Micke Andersson.

Han ser fram emot att få hjälp att röja upp i stöket tillsammans med experten Anna Sjödin och reporter Johan Pettersson.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista