Farah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén - Musikhjälpens programledare 2017 - i ett glitterregn
DRÖMGÄNGET!!! Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Farah, Molly och Kalle programleder Musikhjälpen 2017

8:09 min

Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström är trion som kommer fylla glasburen med värme, kärlek och ny kunskap under Musikhjälpen i Umeå 11-17 december.

Scrolla ner en bit om du är nyfiken på att veta mer om våra tre nya programledare!

Farah Abadi

P3-profilen Farah Abadi inledde sin karriär som programledare i den lokala Malmökanalen P3 Din Gata (2012-2014). 2014 debuterade hon som programledare både i tv och P3 när hon ledde barnprogrammet Sommarlov i SVT och det egna programmet P3 med Farah Abadi. Sedan 2015 är Farah programledare för Relationsradion i P3 och har även hunnit med att vara folkets ambassadör under Musikhjälpen 2015 och 2016, programlett Morgonpasset i P3, arbetat för SVT:s Go’kväll och lett den 20-årsjubilerande Världens barn-galan.

Kalle Zackari Wahlström

Kalle Zackari Wahlström har blivit hela Sveriges träningskamrat. I flera tv-serier på SVT har han gjort fysisk träning till något för alla. Han ledde under 2014-2016 tre säsonger av SVT-programmet Svett & etikett där han provade olika träningsformer innan han 2016 tog tag i landets skolidrott i SVT:s Gympaläraren. En insats som belönade Kalle med både Kristallen och Svenska Barnidrottspriset. Hösten 2017 är han aktuell med tv-serien Kalles sex liv där han träffar människor som valt att leva sina liv utanför samhällets normer.

Molly Sandén

Redan som 14-åring stod artisten och programledaren Molly Sandén på stor scen när hon representerade Sverige i Junior Eurovision Song Contest med låten ”Det finaste någon kan få”. Sedan dess har hon bland annat släppt två album, tio singlar och deltagit i Melodifestivalen tre gånger. Hon ligger bakom låtar som Why am I Crying, Youniverse och Freak, som utsågs till årets låt på QX-galan 2015. Sammanlagt har hennes låtar över 100 miljoner lyssningar på Spotify. Molly har även dubbat flera filmer till svenska och varit programledare för Lilla Melodifestivalen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista