Polisens tekniker anlände till platsen vid 20-tiden på tisdagskvällen. En stor polisinsats pågår just nu i ett villaområde i Bjärred utanför Lund.
Foto: Johan Nilsson/TT
Bjärrred

Fyra personer hittade döda i villa i Bjärred

2:31 min

Polisen bekräftar nu att fyra personer har hittats döda i en villa i Bjärred.

– Vi fick in det här som ett orossamtal om en person som inte hade kommit till sitt jobb. När polisen kom till den saknade personens bostad i Bjärred så fann man fyra döda personer, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson, polisen i region Syd.

Hur har de dött?

– Vi går inte in närmare på vad det är som har hänt och vad som har förekommit på platsen. Vi kan bara konstatera att vi är kvar och har mycket mer arbete att göra, säger Ewa-Gun Westford.

Polisen har varit på plats med flera resurser sedan 15.30-tiden och var först mycket förtegen om vad som hade hänt i villan.

De här fyra personerna, är de släkt, är det en familj?

– Vi ser det här som en familjetragedi men har ändå spärrat och betraktar villan som en brottsplats tills våra tekniker är färdiga, säger Ewa-Gun Westford.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista