Kristianstad

Barnen skulle lära henne att shuffla - bröt benet

2:17 min

Den populära Samir och Viktor-dansen blev hennes fall, bruten fot och sjukskriven 2 månader.

På fredag är det final i Melodifestivalen och Samir och Victor tävlar då med sin låt Shuffla. Samtidigt som det går bra för de går det sämre för Hammarslund-tjejen Malin Wessberg vars barn skulle lära henne att shuffla. Hon bröt benet och är nu sjukskriven i 2 månader.

Dans är livet men jag låter bli att shuffla igen

– Jag jobbar på förskola och vi ska ha en mellodag så jag tänkte lära barnen Samir och Viktor-dansen shuffla och mina egna barn skulle lära mig dansen. När jag kom till dubbelsteget i koreografin så vek sig foten, jag tappade balansen och jag kunde höra hur det small till och benet gick av. Personalen på sjukhuset fick sig ett gott skratt när jag berättade hur det gick till, berättar Malin Wessberg.

Låtskrivaren Andreas Stone Johansson som har skrivit låten Shuffla tillsammans med Samir och Viktor spelade in en hälsning till Malin och hoppas att hon ska krya på sig snabbt.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista