Rögle värvar ny back

Rögle BK värvar den 25-åriga backen Daniel Bertov. 25-åringen kommer närmast från Leksand och har skrivit ett tvåårskontrakt med Skåneklubben.

– Jag känner att jag haft en bra utveckling under mina år i Leksand och känner mig nu redo för nästa steg i min karriär. Efter att ha suttit ner med Chris (Abbott, sportchefen) känner jag att jag vill vara med på den spännande resa som Rögle gett sig in på. Jag har fått en bra bild av klubben och ser fram emot att ansluta till organisationen, säger Daniel
Bertov i ett pressmeddelande.

Daniel Bertov är fostrad i HV71 men har de senaste säsongerna spelat för Leksand. Rögles sportchef är nöjd med nyförvärvet.

– – Daniel är en bra skridskoåkare och en fysisk och aggressiv försvarare som även visat en offensiv kompetens från blålinjen. Jag har följt Daniel under våren och är glad över att få honom till oss, säger Chris Abbott.

Kontraktet med Rögle sträcker sig över två år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista