P4 Nästa 2018

Rösta: Vem blir Kristianstads P4 Nästa-vinnare?

Här kan du lyssna på de fem bidragen i P4 Kristianstads deltävling i P4 Nästa. Artisterna spelar live i Tivoliparken i Kristianstad 7 juni med start klockan 18. Fri entré.

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

1. Lasse Berg – Skimrande färgers själ (röstningskod: låt1)
2. Louise Lövqvist – Keep Burning (röstningskod: låt2)
3. Dark Continent – Lights Down Low (röstningskod: låt3)
4. Hugo den fete & Anton Lundström – Sverige (röstningskod: låt4)
5. Mattias Olofsson – Kryptonit (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4kri [mellanslag] röstningskoden för din favorit till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som till exempel WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista