21-åring skadad efter fall från balkong

HELSINGBORG En 21-årig kvinna vårdas med mycket svåra skador på lasarettet i Helsingborg. Hon föll från tredje våningen på ett hyreshus i Hasslarp utanför Helsingborg i går kväll.

Kvinnans 24-årige sambo är anhållen misstänkt för att ha orsakat fallet. Kvinnan ska ha fått svåra fraktur- och skallskador.

Under natten meddelade sjukhuset först att kvinnan avlidit av sina skador, vilket ledde till att mannen anhölls för mord. Senare fick polisen besked från sjukhuset att man skulle fortsätta att försöka hålla kvinnan vid liv.

Enligt de första uppgifterna ska kvinnan vara gravid, men det är inget som inre befäl vid Helsingborgspolisen kan bekräfta. Paret ska även ha barn sedan tidigare, men det finns inget som tyder på att barnen var hemma, när kvinnan föll från lägenheten.

Polisen vill ännu inte berätta vad förhöret med den nu anhållne mannen har givit. Man fortsätter nu utredningsarbetet med att göra teknisk undersökning på platsen, och med att hålla ytterligare förhör med grannar och kringboende.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".