Man beskjuten i Hässleholm

HÄSSLEHOLM. Vid ett-tiden på lördagsmorgonen larmade en man att han blivit skjuten i benet. Han fördes till sjukhus där det konstaterades att han var skottskadad. Mannen uppger att han gick på Åkaregatan i Hässleholm då någon för honom okänd gick förbi och sköt mot honom.

Polisen har upprättat en anmälan men den skjutne mannen vill i nuläget inte medverka utredningen. Polisen har spärrat av brottsplatsen och kommer att göra en teknisk undersökning där.

Stökig natt 
Tidigare under kvällen försökte en man i 25-års åldern råna en videobutik i Hässleholm. Enligt vittnen tog han upp en pistol men ångrade sig när han upptäckte att det fanns kunder i butiken. I centrala Kristianstad misshandlades en man vid tvåtiden i natt. En 18-årig greps, misstänkt för grov misshandel.

Kvinna påkörd i Broby
En kvinna i 20-årsålden blev påkörd vid en busshållsplats i Broby. Enligt polisens uppgifter är hennes skador inte livshotande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista