Låt din bästa naturbild pryda Naturmorgons hemsida!

Vill du få din bild publicerad i vår vinjett och vinna en Naturmorgonmössa? Var då med och tävla i vår fototävling!

Vi bejakar naturens alla färger och former, årstidernas växlingar, nära och långt bort. Låt fantasin spela och inspirationen flöda!

Skriv gärna några rader om när bilden togs, vad den föreställer med mera. Skicka till naturmorgon@sr.se och se till att uppge hur vi kan få kontakt med dig.

Bildens storlek på webbsidan är 935 pixlar bred och 200 pixlar hög och redaktionen förbehåller sig rätten att beskära bilden om så behövs. Upplösningen på bilden bör vara max 300 dpi.

Det vinnande bidraget publiceras som toppbild på Naturmorgons hemsida under några veckor. Vi hoppas kunna spegla årstiderna och naturens enorma mångfald!

Upplysning om inskickade bilder

Genom att skicka en bild till Sveriges Radio ger du oss rätt att bearbeta och beskära den, använda den på SR:s hemsidor och i andra sammanhang som till exempel marknadsföring.

Det innebär också att du intygar att du har all rätt till innehållet i bilden, att du inte använt någon annans immateriella rättigheter utan tillstånd och att du har rätt att upplåta rätten till bilden. Någon ekonomisk ersättning för nyttjandet utgår inte.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.