Ung man bortförd i bil efter trafikincident

En mindre trafikincident i centrala Stockholm vid fyratiden på lördagsmorgonen slutade med att en man i 20-årsåldern drogs in i en bil, fördes bort och misshandlades, uppger Norrmalmspolisen för Radio Stockholm.

Det hela började med att en bil var nära att köra på en grupp ungdomar som promenerade längs Klarabergsgatan. En av ungdomarna blev då arg och slog till bilen. Motreaktionen blev att misshandla en person och att tvinga in en annan i bilen.

Den man som fördes bort hittades senare vid Västerbroplan i Stockholm. Han hade inga allvarligare skador men var mycket chockad och fördes till sjukhus, berättar Lena von Sydow, stationsbefäl vid Norrmalmspolisen för Radio Stockholm.

Vittnen hann ta uppgifter om bilen och två män i 30-årsåldern kunde senare gripas i Vällingby i västra Stockholm. De är misstänkta för rån, misshandel och olaga frihetsberövande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".