Fortfarande ingen gripen för barnamord

Polisen söker fortfarande efter mamman till det barn som hittades dött i en gångtunnel i Upplands Bro i december. Sex utredare arbetar varje dag med fallet, men det är svårlöst eftersom det rör sig om en mycket ovanlig händelse som FÅ verkar ha vetskap om. Det säger förundersökningsledare Hans Strindlund vid Norrortspolisen till Radio Stockholm. Polisen arbetar efter brottsmisstanken mord, men utredarna vill fortfarande inte gå in på några delaljer om hus barnet bragts om livet.
(Genom att kontakta vårdinträttningar som tar hand om blivande mammor försöker polisen bland hitta mamman. Dessutom försöker polisen nu identifiera en bil som setts vid platsen vid tillfället för att se om den kan kopplas ihop med fallet.) Det var den 21 december som en nyfödd flicka hittades död i en gångtunnel i Brunna utanför Kungsängen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".