25-åring skjuten i magen utanför butik i Alby

En man i 25-årsåldern blev igår skjuten utanför en livsmedelsbutik i Alby Centrum. Mannen överlevde och vårdas nu på Huddinge sjukhus.
Det var vid sextiden på torsdagskvällen som två män gick in i livsmedelsbutiken i Alby centrum och hamnade i en konflikt med en av de anställda. Bråket fortsatte utanför affären när en av männen tog fram en pistol och sköt den anställde i magen. Han skadades allvarligt men opererades under kvällen på Huddinge sjukhus. Enligt sjukhusets informationstjänst mår han nu under omständigheterna bra . Polisen förhörde på torsdagskvällen flera vittnen som såg två män springa från platsen. En av de teorier polisen jobbar efter är att det kan vara fråga om en privat uppgörelse. De två män som flydde är misstänkta för försök till mord eller dråp. Polisens spaningar efter dem har än så länge varit resultatlösa Dom två männen som flydde är misstänkta för försök till mord eller dråp.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".